Pratite nas


       

Prvi 100 % PHF klub u Distriktu


 

Želite da postanete Rotarijanac?


Postavite sebi sledeća pitanja:


Da li je istinito?


Da li je pošteno prema svima?


Da li će proisteći dobra volja i prijateljstvo?


Da li je korisno za sve?


Ukoliko ste uspešni u svojoj profesiji, radite u skladu sa ovim načelima, imate dovoljno za sebe i želite da pomažete drugima koji nemaju i kojima je potrebna pomoć, želite da steknete nove prijatelje širom sveta, da se družite sa liderima i unapređujete svoju zajednicu i sebe, i zainteresovani ste da postanete član prvog kluba u Srbiji, Rotari kluba Beograd, budite slobodni da nas kontaktirate.

Oblasti delovanja Rotarija


Monografija kluba


 

Nedeljni sastanci


RC Beograd se sastaje

četvrtkom u 20:00

u hotelu Hyatt u Beogradu (Milentija Popovića 5)

Kontakt podaci


Kursulina 14, 11000 Beograd

fiksni: +381 11 2440 440

e-mail: [email protected]

Predavanje istaknutih stručnjaka Instituta za javno zdravlje Srbije o prevenciji najčešćih poremećaja zdravlja u Srbiji


Rotari klub: RC Beograd
Datum održavanja
četvrtak, mart 29, 2018 20:30:00
Adresa
Hyatt


Poštovani prijatelji u Rotariju,

Rotari klub Beograd Vas poziva na predavanje koje će se povodom Meseca borbe protiv malignih bolesti održati 29. marta, u 19 časova, u hotelu „Hyatt Regency (Milentija Popovića 5, Novi Beograd), u okviru brojnih aktivnosti širenja svesti o značaju prevencije koje se na nacionalnom nivou sprovode tokom marta.

Predavanje je posvećeno edukaciji radnoaktivnog stanovništva o prevenciji najčešćih poremećaja zdravlja kod stanovništva u Republici Srbiji (bolesti srca i krvnih sudova, sa posebnim osvrtom na oboljenja izazvanih humanim papiloma virusom). Predavanje će održati istaknuti zdravstveni stručnjaci Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“dr sc. med. Katarina Boričić, specijalista socijalne medicine i ak. spec. javnog zdravlja, i dr Snežana Živković, specijalista epidemiologije.

Ujedno Vas pozivamo da nam se nakon predavanja pridružite na redovnom sastanku Rotari kluba Beograd koji počinje u 20.30 časova. Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo.

 

Kotizacija:

Za predavanje se ne naplaćuje kotizacija, a za goste koji budu želeli da nastave druženje i prisustvuju redovnom sastanku Rotari kluba Beograd piće je besplatno, a kotizacija za večeru na bazi švedskog stola iznosi 1500 RSD.

Molimo Vas da svoje prisustvo na predavanju i/ili sastanku Rotari kluba Beograd potvrdite do 27.marta na klupski mejl [email protected] ili Sanji Panjesković, putem mejla [email protected] ili telefona na broj 063 102 44 43.

Rotarijnski pozdrav,

Rotari klub Beograd

dr sc. med. Katarina Boričić


dr. sc. med. Katarina Boričić, specijalista socijalne medicine i akademski specijalista javnog zdravlja, zaposlena je u Centru za promociju zdravlja Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”, kao samostalni stručni saradnik.

Nacionalni je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije za promociju zdravlja i član komisije za zdravstveno vaspitanje Crvenog krsta Srbije.

Autor je i realizator edukacija kako zdravstvenih radnika i saradnika tako i stanovništva iz oblasti unapređenja zdravlja, promocije zdravih stilova života i prevencije bolesti.

Aktivno je učestvovala u realizaciji sedam nacionalna naučnoistraživačka projekta.

dr Snežana Živković


Radi u Centru za prevenciju i kontrolu bolesti, u Odeljenju za prevenciju i kontrolu nezaraznih bolesti kao samostalni stručni saradnik. Više od 15. godina se bavi malignim bolestima, praćenjem obolevanja, umiranja i procenom rizika za nastanak ovih bolesti. Sarađuje sa kolegama iz ,,Grupe jugozapadnog balkana” u proceni opterećenosti rakom u Srbiji i šire.

Aktivno sarađuje sa kolegama iz Centra za promociju zdravlja u kontinuiranoj edukaciji kako zdravstvenih radnika tako i šire društvene zajednice.

povratak na prethodnu stranu