Pratite nas


       

Prvi 100 % PHF klub u Distriktu


 

Želite da postanete Rotarijanac?


Postavite sebi sledeća pitanja:


Da li je istinito?


Da li je pošteno prema svima?


Da li će proisteći dobra volja i prijateljstvo?


Da li je korisno za sve?


Ukoliko ste uspešni u svojoj profesiji, radite u skladu sa ovim načelima, imate dovoljno za sebe i želite da pomažete drugima koji nemaju i kojima je potrebna pomoć, želite da steknete nove prijatelje širom sveta, da se družite sa liderima i unapređujete svoju zajednicu i sebe, i zainteresovani ste da postanete član prvog kluba u Srbiji, Rotari kluba Beograd, budite slobodni da nas kontaktirate.

Oblasti delovanja Rotarija


Monografija kluba


 

Nedeljni sastanci


RC Beograd se sastaje

četvrtkom u 20:00

u hotelu Hyatt u Beogradu (Milentija Popovića 5)

Kontakt podaci


Kursulina 14, 11000 Beograd

fiksni: +381 11 2440 440

e-mail: [email protected]

Predavenje - kako finansirati rast malih i srednjih preduzeća


Rotari klub: RC Beograd
Datum održavanja
četvrtak, juni 7, 2018 00:00:00
Adresa
Hyatt


Naš predavač Jane Nedinkovski ima bogato iskustvo rada u međunarodnim organizacijama EBRD, GfK, USAID i UNICEF, a takođe i multinacionalnim kompanijama.

Iz prve ruke će nam održati predavanje o potrebama malih i srednjih preduzeća, ulozi menadžment konsaltnga u prepoznavanju potreba za rastom i pronalaženje izvora finansiranja.

Verujem da će biti korisno za sve i da ćemo uživati.

Za Rotarijance i Rotaraktovce iz drugih klubova, RC Beograd, na ovom, kao i na svim drugim sastancima i u ovoj godini ne naplaćuje kotizaciju, već samo redovnu cenu večere od 17 EUR (koja nije obavezna), uz gratis piće.

Jane Nedinkovski


četvrtak, juni 7, 2018

Jane Nedinkovski je završio psihologiju na Univerzitetu Ćirilo i Metodije i MBA na University American College-u u Skoplju.

Za sedam godina, stekao je bogato radno iskustvo radeći u međunarodnim organizacijama, UNICEF, USAID, GfK i EBRD i u multinacionalnim kompanijama, EyeSee Research i Philip Moriss International gde trenutno radi kao Market Research Executive za jugostočnu Evropu.

Kontakt sa Rotarijem ostvario je u rodnom gradu u Skoplju u Rotarakt klubu Skoplje a potom pri prelasku u Beograd u Rotarakt klubu Beograd, gde je ostavio snažan pečat kao predsednik kluba i sveukupnim radom i doprinosom.

 

povratak na prethodnu stranu